GEWICHT

AFVALLEN

Honger lijden is niet nodig om af te vallen, door gezond en voldoende te eten krijg je genoeg voedingsstoffen binnen, die ervoor zorgen dat je lichaam in balans komt. Afvallen gebeurt dan vanzelf. In mijn werkwijze ga ik er van uit dat er géén calorieën of punten geteld worden. Op een eenvoudige manier bespreek ik met u een gezond voedingspatroon, dat het beste bij uw leefgewoonten aansluit.

 

Bij een ongezond voedingspatroon gebruikt het lichaam meer energie, dit kan leiden tot chronische vermoeidheid, overgewicht, dit kan leiden tot allerlei ziekten. Ons bloed bevat de brandstof die het lichaam nodig heeft, maar een te hoog vetpercentage vooral rond de organen, zorgt ervoor dat het bloed niet optimaal door het lichaam stroomt, daardoor ontstaan er gezondheidsklachten.

 

Ik wil u op een natuurlijke manier helpen, bewuste eetkeuzes te maken, zodat uw lichaamsweerstand verbetert, waardoor u zich energieker voelt en meer zelfvertrouwen krijgt. Uw leven krijgt meer kwaliteit. Hierdoor zult u merken dat u een gezondere huid, meer energie en een slanker lichaam krijgt. Ook is het mogelijk lokaal vet, op uw buik of op uw heup kwijt te raken.

 

Ieder mens is uniek en heeft daarom een persoonlijke begeleiding nodig.

Andere oorzaken van overgewicht kunnen zijn:

- Verstoorde hormoonhuishouding

- Vitaminen te kort

- Mineralen te kort

 

Hierdoor kan men nooit zijn ideale gewicht bereiken omdat het lichaam niet in balans is. Geleidelijk bouwen we samen stap voor stap een ander voedingspatroon op, een kleine verandering geeft al direct resultaat .

De mogelijkheid bestaat om gezonde recepten mee te krijgen.

U kunt altijd bij mij terecht voor al uw vragen.

 

WILT U OOK:

 • Een fitter lichaam
 • Binnen 1,5 week een kledingmaat minder 
 • Een betere weerstand
 • Af van darmklachten
 • Af van huidproblemen
 • Meer energie
 • Gezonder eten
 • Gaan stralen
 • Een plattere buik

       Start dan nu met deze C9 detox, waarbij u gewoon mag blijven eten!

Door een druk werkschema, stress of een verminderde weerstand zorgen we vaak minder goed voor ons lichaam. Hierdoor ontstaan klachten zoals moeheid, overgewicht, verminderde concentratie, darm- en huidproblemen. En dit terwijl u maar een lichaam heeft. Daarom is het goed om uw lichaam zo nu en dan een reset te geven.

Hoe werkt het?
Het detox pakket zorgt voor een reiniging van uw lichaam op basis van natuurlijke producten met Aloë Vera als hoofdingrediënt. Het is een compleet pakket inclusief een eenvoudig instructieboekje, meetlint, aloë vera dranken, recepten, shakebeker én dagelijkse ondersteunende supplementen die o.a. zorgen voor minder hongergevoel en een betere vetverbranding. U mag daarnaast tijdens deze gehele kuur veel groenten en fruit eten en vanaf dag 3 dagelijks een gezonde maaltijd.
Binnen deze 1,5 week zult u al een flink effect ervaren. Wilt u daarna uw energie vasthouden of nog meer afvallen? Dan biedt dit programma u de mogelijkheid om te vervolgen met een 15 daags of 30 daags programma om nog meer kilo's af te slanken. Vraag naar onze mogelijkheden.

 

Wij werken met o.a. merken als herbalife en forever. De producten zijn bij ons verkrijgbaar. 

AANKOMEN

Het is moeilijker om aan te komen dan af te vallen.

Het lichaam heeft meer tijd nodig om zich aan te passen.

Bij het eten van ongezonde voeding , ontstaan er andere problemen.

Ik kan je helpen bij:

- Geen eetlust.

- Futloosheid.

- Te laag gewicht.

- Kilo's kwijt geraakt door ziekten of stress.