BODYSCAN

 "Iedereen zou in staat moeten zijn om te begrijpen wat er gebeurt met zijn of haar lichaam!"

 

Een lichaamsmeting met vitalfeld technologie. Een preventieve meting voor uw gezondheid. Een uniek nieuw meetsysteem. Nu beschikbaar in onze praktijk.  

Een overzicht van de energetische gezondheidstoestand van het lichaam.

 

Holistische geneeskunde ziet het lichaam als een samenhangend systeem dat alleen goed kan werken als elk proces soepel verloopt.

De verstoring van een individueel orgaan, spier, bot of klier is van invloed op alle andere lichaamsfuncties.

Als er sprake is van een kleine verstoring, bijvoorbeeld veroorzaakt door een toxine (gif), zullen alle krachten in het lichaam synergetisch samenwerken om weer een balans te vinden en de schade te herstellen.

Een zwak orgaan of systeem dat niet goed werkt, veroorzaakt niet direct pijn of andere symptomen.

Als deze verborgen verstoringen echter onbehandeld blijven, kunnen zij op den duur leiden tot een vermindering van de energetische veerkracht van het lichaam. Daarom is het zinvol om preventieve maatregelen te nemen voordat er lichamelijke klachten optreden.

Echter, ook als er al symptomen aanwezig zijn, kan het nuttig zijn om inzicht te hebben in de energetische gezondheidstoestand van het lichaam om in staat te zijn de juiste behandeling te kiezen.

 

Elk organisme heeft een eigen reactiepatroon

 

Ieder deel en elk systeem van het lichaam, of deze nu gezond of ziek zijn, laten een individueel reactiepatroon zien op prikkels van buiten. Op grond van dit reactiepatroon kunnen waardevolle conclusies worden getrokken over de huidige gezondheidstoestand en het functioneren van de onderzochte organen en systemen. Met het nieuwe meetsysteem worden deze reactiepatronen gemeten en geëvalueerd.

 

De meetresultaten leveren een schat aan informatie op. De energetische gezondheidstoestand van alle organen(bijvoorbeeld de nieren, de longen en het hart) en systemen van het lichaam (bijvoorbeeld het lymfatisch systeem, het spijsverteringssysteem, het immuunsysteem en het systeem waartoe de spieren, skelet en gewrichten behoren) wordt zichtbaar gemaakt. Deze informatie draagt bij tot de diagnose, de keuze van de preventieve maatregelen en een passende holistische behandeling.  

 

 

 

 

 

 

 

 

U wordt verbonden met het apparaat via twee elektroden die op de binnenkant van de enkels worden bevestigd. De meting wordt gewoonlijk uitgevoerd in een liggende positie en is pijnloos. Binnen 8 minuten voert het een nauwkeurige meting en energetische evaluatie van meer dan 550 verschillende lichaamsfuncties uit.

De meetresultaten met betrekking tot de systemen, functies, organen etc. worden onmiddellijk grafisch weergegeven op de computer. Vervolgens zullen we de betekenis daarvan aan u uitleggen.

 

De meting laat een grote technische nauwkeurigheid en betrouwbaarheid zien

Na een automatische elektrosmog meting in het begin(om storing van buiten te voorkomen) worden meer dan 100 miljoen afzonderlijke metingen van het lichaam uitgevoerd. Daarna worden alle metingen herhaald om de resultaten te verifiëren.

Als u vragen heeft over deze meting, zouden wij deze graag persoonlijk willen beantwoorden.

 

Voorwaarden meting

 

Lig stil gedurende 8 minuten

Kinderen kunnen alleen gemeten worden als zij in staat zijn om gedurende 8 minuten stil te liggen.

 

Drink water

Als u niet zo veel water hebt gedronken op de dag van de meting, raden wij u aan om een glas niet-koolzuurhoudend water te drinken vlak voor de meting.

 

Ontbloot uw voeten

Het is ontworpen om een meting uit te voeren via twee elektroden die bevestigd zijn aan de enkels.

 

Informatie

Laat het ons alstublieft weten als u ongewone lichamelijke inspanningen hebt verricht voorafgaande aan de meting zoals bijvoorbeeld bepaalde lichaamsoefeningen. Ook horen wij het graag als u bepaalde behandelingen hebt ondergaan of ondergaat, specifieke diëten volgt en bepaalde medicatie gebruikt etc.. Deze informatie kan nuttig zijn voor een juiste evaluatie en interpretatie van de meting. Laat het ons alstublieft weten wanneer u een pacemaker of kunstgewrichten hebt, een orgaantransplantatie hebt ondergaan of als u zwanger bent. 

Voorbeeld van een behandeling, met de vitalfeld technologie, betreffende een voedsel allergische reactie op de huid, zoals op de foto's hieronder te zien is.Afspraak

 

Om een afspraak te maken kunt u hier het contactformulier invullen. 

 

Een afspraak voor een Bodyscan annuleren of verzetten minimaal 48 uur van te voren.

Indien de annulering later dan 48 uur wordt doorgegeven, worden 50% van de kosten in rekening gebracht.