BODYSCAN

Energetische gezondheid in één oogopslag

 

Bij holistische geneeskunde begrijpen we je lichaam als een harmonieus systeem waarin elk detail van belang is.

 

Zelfs de kleinste verstoring, zoals toxines, kan de balans verstoren. Deze verstoringen hoeven niet onmiddellijk tot pijn of symptomen te leiden, maar hebben invloed op de algehele lichaamsfuncties. Ons lichaam werkt synergetisch om de schade te herstellen en een nieuw evenwicht te vinden.

 

Een verzwakt orgaan of systeem, zelfs zonder directe klachten, kan uiteindelijk de energetische veerkracht van je lichaam ondermijnen. Preventieve maatregelen zijn daarom verstandig om lichamelijke klachten voor te zijn.

 

Zelfs als je al symptomen ervaart, kan inzicht in je energetische gezondheid je helpen bij het kiezen van de juiste behandeling. Maak vandaag nog een afspraak om de balans in je lichaam te herstellen.

 "Iedereen zou in staat moeten zijn om inzicht te hebben in wat er met hun lichaam gebeurt!"

Een lichaamsmeting met Vitalfeld-technologie:

 een preventieve gezondheidsmeting 

Nu beschikbaar in onze praktijk.

Elk organisme heeft een eigen reactiepatroon

 

Elk deel van je lichaam, gezond of niet, heeft een unieke manier van reageren op externe prikkels. Dit reactiepatroon onthult waardevolle inzichten over je huidige gezondheid en de werking van je organen en systemen. Ons innovatieve meetsysteem meet en evalueert deze reactiepatronen.

De resultaten bieden een schat aan informatie. De energetische gezondheid van al je organen en lichaamssystemen wordt in kaart gebracht, inclusief nieren, longen, hart, lymfatisch systeem, spijsvertering, immuunsysteem en spieren en gewrichten. Deze gegevens ondersteunen diagnoses, helpen bij het kiezen van preventieve maatregelen en begeleiden je naar een passende holistische behandeling. Maak nu een afspraak voor een inzicht in jouw unieke lichaamssignalen.

 

 

Met slechts twee elektroden op uw enkels wordt u moeiteloos verbonden met ons geavanceerde apparaat. De meting, die doorgaans in een comfortabele lighouding wordt uitgevoerd, is volledig pijnloos. Binnen slechts 8 minuten volbrengt het een grondige evaluatie van meer dan 550 verschillende lichaamsfuncties met uiterste precisie.

 

De resultaten van deze meting, gerelateerd aan uw systemen, organen en functies, worden direct grafisch weergegeven op de computer. Wij zullen vervolgens de betekenis van deze resultaten gedetailleerd aan u uitleggen.

 

Onze meting kenmerkt zich door haar technische nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Voor extra zekerheid voeren we eerst een automatische elektrosmog meting uit om externe interferentie te voorkomen. Daarna voeren we meer dan 100 miljoen individuele lichaamsmetingen uit, gevolgd door een herhaling van alle metingen om de resultaten te verifiëren.

 

Mocht u vragen hebben over deze meting, staan wij klaar om deze persoonlijk te beantwoorden. Uw gezondheid is onze prioriteit.

Voorwaarden van de meting

 

 • Lig stil gedurende 8 minuten

Kinderen kunnen alleen gemeten worden als zij in staat zijn om gedurende 8 minuten stil te liggen.

 

 • Drink water

Als u niet zo veel water hebt gedronken op de dag van de meting, raden wij u aan om een glas niet-koolzuurhoudend water te drinken vlak voor de meting.

 

 • Ontbloot uw voeten

Het is ontworpen om een meting uit te voeren via twee elektroden die bevestigd zijn aan de enkels.

Informatie

 

Laat het ons alstublieft weten als u:

 1. Ongewone lichamelijke inspanningen hebt verricht voorafgaande aan de meting (zoals bijvoorbeeld bepaalde lichaamsoefeningen)
 2. Bepaalde behandelingen hebt ondergaan of ondergaat
 3. Specifieke diëten volgt
 4. Bepaalde medicatie gebruikt
 5. Een pacemaker hebt
 6. Kunstgewrichten hebt
 7. Orgaantransplantatie hebt ondergaan
 8. Zwanger bent

 

Voorbeeld van een behandeling, met de vitalfeld technologie, betreffende een voedsel allergische reactie op de huid, zoals op de foto's hieronder te zien is.

Afspraak

 

Om een afspraak te maken kunt u hier het contactformulier invullen. 

 

Een afspraak voor een Bodyscan annuleren of verzetten minimaal 48 uur van te voren.

Indien de annulering later dan 48 uur wordt doorgegeven, worden 50% van de kosten in rekening gebracht.