VETBEVRIEZEN 

Voordelen:

  • Pijnloze vetverwijdering 

  • Je vermijdt plastische chirurgie 

  • Geen hersteltijd

  • Zichtbare transformatie

  • Hoge effectiviteit

  • Natuurlijke afvoer 

 

Ontdek onze vetvermindering methode

Onze methode is een niet-chirurgische aanpak om vet te verminderen zonder operaties. Door gecontroleerde koeling van specifieke lichaamsdelen verbeteren we de lichaamscontouren. Deze koeling vernietigt vetcellen in het onderhuidse vetweefsel zonder omliggend weefsel te beschadigen. Het lichaam voert deze vetcellen op een natuurlijke manier af. Deze methode wordt gezien als een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie.

 

De resultaten van de behandeling onthullen zich na verloop van tijd, en deze is gericht op het verbeteren van specifieke lichaamszones, zoals de buik, billen, benen, armen, heupen en de BH-regio.

 

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Onze methode is ideaal voor mensen met hardnekkig vet dat ondanks sporten en diëten niet verdwijnt. In sommige gevallen kan het zelfs dienen als alternatief voor liposuctie.

Een zorgvuldige behandeling 

Onze behandelingen worden uitgevoerd met twee verschillende handstukken, elk ontworpen voor specifieke zones van het lichaam.

Je huid wordt bedekt met een gaasdoek dat is doordrenkt met een speciale gel. Het handstuk wordt hierop geplaatst en zachtjes zuigt het de huid en onderliggend vetweefsel aan, wat leidt tot het bevriezen van vetcellen.

De behandelduur voor elke zone varieert afhankelijk van de dikte van het vet, maar ligt doorgaans tussen 45 en 50 minuten. Ons proces is geheel pijnloos. Terwijl je wordt behandeld, kun je ontspannen met een boek, een film bekijken of zelfs wat werk doen op je laptop. We staan klaar om je op je gemak te stellen.

 

Het is mogelijk dat je na de behandeling een licht verdovend of beurs gevoel ervaart op de behandelde plek. Het gebied kan ook tijdelijk rood worden, maar deze effecten verdwijnen meestal binnen enkele uren.

Het is belangrijk op te merken dat de resultaten niet direct zichtbaar zijn na slechts één behandeling voor vetverwijdering. Minimaal drie behandelingen met een tussenperiode van zes weken zijn nodig voor merkbare resultaten. Na elke behandeling zullen bepaalde bevroren vetcellen afsterven, waarna je lichaam ze op natuurlijke wijze afbreekt en verwijdert.

Het voordeel van deze methode is dat er geen operatie vereist is en er geen hersteltijd nodig is.

 

Bekijk de prachtige resultaten

 

Onze behandelingen kunnen effectief 20 tot 25% van het vet in het behandelde gebied permanent verwijderen. De transformatie zal geleidelijk zichtbaar worden in de weken na opeenvolgende behandelingen.

 

Houd er rekening mee dat de aangegeven tijden indicatief zijn en de duur van de behandelingen kan variëren en per persoon kan verschillen. Onze behandelingen zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

 

Als u geïnteresseerd bent in een van onze behandelingen of vragen heeft, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Onze contactgegevens vindt u op de daarvoor bestemde contactpagina. We kijken ernaar uit u te helpen uw doelen te bereiken!

Afspraak

 

Om een afspraak te maken kunt u hier het contactformulier invullen. 

 

Een afspraak voor een Bodyscan annuleren of verzetten minimaal 48 uur van te voren.

Indien de annulering later dan 48 uur wordt doorgegeven, worden 50% van de kosten in rekening gebracht.

 

 

Bij Zara's Welzijnscentrum wordt onze behandeling door medisch personeel uitgevoerd.